Kampen

Psychosynthese

Psychosynthese is een optimistische psychologie die zonder oordeel naar de veelzijdigheid van de mens kijkt. Met de psychosynthese methode ga je vele verschillende elementen van je persoonlijkheid ontdekken. Dit geeft meer inzicht vanuit welke gedragspatronen jij je leven leeft. Je gaat leren zelf te bepalen welk deel jij van jezelf inzet. Je wordt je bewust van de taal van je lichaam, je gevoelens en gedachten.

Inhoud van de training

De runningtherapie bestaat uit een warming-up, waarbij rek- en strekoefeningen en ontspanningsoefeningen plaatsvinden. Hierna volgt een lichte duurloop, die afgestemd is op het individuele niveau van de cliënt. Tijdens deze duurloop loopt de runningtherapeut mee. Hierdoor is het mogelijk individuele aandacht aan het lopen te besteden. Afsluitend vindt de cooling-down plaats, waarbij de nadruk ligt op het ontspannen. In eerste instantie wordt u individueel begeleid. Na enkele weken is het mogelijk dat u in een klein groepje onder leiding van de runningtherapeut gaat lopen. "Een gezonde geest in een gezond lichaam"

Vitale Levenskracht

Tevens activeert de psychosynthese de ontwikkeling van je kwaliteiten en mogelijkheden. Op een praktische wijze leer je deze in te zetten in jouw leven. Je ontdekt wie je werkelijk bent en wat je echt wilt. Door je kwaliteiten met je wil te verbinden ontstaat er een vitale levenskracht. Vanuit creativiteit ga je nieuwe keuzes maken en stappen zetten die werkelijk bij jou passen. Dan ontstaat er meer vrijheid en inspiratie in je leven!

Informatie