Kampen

De therapeuten

De running therapeuten: Marinus de Groot en Bastiaan Winkelaar

Marinus (10-07-‘57) en Bastiaan (03-07-’82) zijn twee enthousiaste ondernemers en runningtherapeuten. Marinus is werkzaam binnen de Arbo-zorg en is daarnaast actief in coaching en advisering van jonge ondernemers en is afgestudeerd fysiotherapeut. Bastiaan is werkzaam als ambulant hulpverlener binnen de gehandicaptenzorg/psychiatrie en is afgestudeerd Sociaal Pedagogisch Hulpverlener. Beiden ondersteunen ze goede doelen namens de Stichting Marathonlopers voor het Gehandicapte Kind (SMGK), een extra activiteit die goed aansluit op de activiteiten en visie.

Marinus: "Wij werken vanuit het levensmodel: ‘een gezonde geest in een gezond lichaam’. Het één kan niet zonder de ander, wanneer er een disbalans optreedt zal deze moeten worden hersteld en weer terug in evenwicht dienen te worden geholpen.

Als duurathleten en marathonlopers hebben beide runningtherapeuten een brede ervaring op gebied van lichamelijke inspanning, mentale/psychische belasting, discipline en doorzettings-vermogen. Verder zijn ze gespecialiseerd in het coachen en begeleiden van mensen met een beperking. Hiermee kunnen ze u op een rustige en vertrouwde manier weer naar een niveau (terug) brengen wat het lichaam aankan en wat u weer het vertrouwde gevoel geeft.

Bastiaan: "Samenwerking staat bij ons voorop. Wij zullen hierbij als partners optreden die u kunnen helpen om het evenwicht te doen herstellen en te verbeteren." Marinus en Bastiaan zijn gecertificeerde runningtherapeuten volgens het model van Bram Bakker (psychiater) en Simon van Woerkom (fysiotherapeut) en werken volgens het protocol ‘bewegen voor beginners’.

"Wij hopen u en mensen met (mentale) psychische / lichamelijke klachten te kunnen helpen om weer in hun kracht te komen. Via runningtherapie kan men het succes ervaren en zult u merken dat door het lopen, u weer grip krijgt op uw gezondheid en welbevinden."

Informatie